Plakaty, obrazki, itd
-
Re: Plakaty, obrazki, itd
bo nie każdy ma czas po południu na robienie prac graficznych ze względu na prace, ludzie wrócą to zabiorą się do pracy, spokojnie.
-
na forum lks już wrzucili ale oczywiscie nie swoje
- SamWieszKto
- Sponsor
- Kontakt:
Nie wiem czy nie lepiej było by zamienić ŁKS na prywatna spółkę, można dodac że jeden ze współwłaścicieli jest skazany za oszustwa(B)ałuciarz pisze:Na szybko cos naskrobalem głównie liczy sie przeslanie:
http://i47.tinypic.com/2ed12ft.png

-
- Sponsor
Popraw godzinę, bo wygląda to na podanie godziny między 8 a 40. Pozdro
-
Najtańszą i skuteczną opcją jest mąka z wodą.d.a.n.s.k.i pisze:jak zrobić albo gdzie kupić tani klej do plakatów?
pozdr.
-
- Klub 1910
Można jeszcze zrobić plakat, że 16 grudnia Rada Miejska będzie pożyczać miejskie pieniądze innym zadłużonym spółkom. Jak jednym mogą, to czemu inni łódzcy przedsiębiorcy mieliby być gorsi? Mają długi, to Tomaszewski im pomoże, a do 16 grudnia mogą sobie tych długów narobić w ch*j
Przecież Ten Goszczyński, Klejman i ten Litwin od wczoraj powinni się zadłużać gdzie i jak mogą, miasto za nich odda.
Przecież Ten Goszczyński, Klejman i ten Litwin od wczoraj powinni się zadłużać gdzie i jak mogą, miasto za nich odda.
Wg mnie w platakach powinno być sprecyzowane o jaką sprawę konkretnie chodzi, a brakuje tego...
a teraz moja propozycja...
grafik ze mnie żaden, czasu na rozklejanie nie mam ze względu na pracę, ale z chęcią pomogę poprzez wydrukowanie na przykład 150 (a może i większej ilości) plakatów w formacie A4. Jeśli jest jakaś ekipa zdecydowane porozklejać to zapraszam do mnie na priv (oczywiście tylko SPRAWDZONE/POTWIERDZONE OSOBY) to umówimy się na odbiór tego co wydrukuje.
a teraz moja propozycja...
grafik ze mnie żaden, czasu na rozklejanie nie mam ze względu na pracę, ale z chęcią pomogę poprzez wydrukowanie na przykład 150 (a może i większej ilości) plakatów w formacie A4. Jeśli jest jakaś ekipa zdecydowane porozklejać to zapraszam do mnie na priv (oczywiście tylko SPRAWDZONE/POTWIERDZONE OSOBY) to umówimy się na odbiór tego co wydrukuje.
- Dziku-J
- Stowarzyszenie Fanatycy Widzewa
Jeżeli tylko masz możliwość to drukuj chętni do rozklejania się znajdą. Wszyscy którzy mają taką możliwość niech drukują ile wlezie.
-
Może się czepiam ale w wyrazie "zgodzić" brak jest kreseczki nad "c", po "prywatnej firmy" brak kropki i przecinka powiedzy "nowy central" a "nie bądź obojętny". Pomysł graficzny bardzo fajny, podobnie jak całość tekstu, który jest komunikatywny.
-
- Sponsor
Czy mógłby jakiś grafik których ogłaszają się tutaj setki zrobić normalny plakat z najważniejszymi informacjami i bez błędów?
-
- Lewar
Ten plakat jest kompletnie nieczytelny. Czcionka musi być inna...
-
Powinno być "wobec działań" a nie "wobec działaniom" oraz "środę" a nie "środe"
Przepraszam, że się czepiam
Przepraszam, że się czepiam
- LnC.
- Sponsor
http://i46.tinypic.com/fjm8eh.jpg
miało być a4, ale tinypic 'obciął'.
kogo zainteresuje pełen rozmiar, zapraszam na pw.
miało być a4, ale tinypic 'obciął'.
kogo zainteresuje pełen rozmiar, zapraszam na pw.
-