Dzięki za wsparcie choćby udostępnieniem tematu!

No i elegancko!!! Trochę się 'pobawiłem' - podoba mi się nowa formaPomyslowy Dobromir pisze: ↑czw paź 19, 2023 9:46 pm 19.10 to chyba najlepszy moment na duże zmiany.
Dzięki ogromnemu i niesamowicie profesjonalnemu wsparciu Studia Analiz Przestrzennych Plan B, powstała zupełnie nowa Widzewska Mapa Pamięci. Już nie oparta na mapach Google, ale jako osobna aplikacja webowa, likwidująca wiele ograniczeń, a za to pozwalająca na zupełnie nowe cuda.
Co tu dużo pisać - zapamiętajcie nowy adres, odwiedzajcie, testujcie, komentujcie i co najważniejsze - wykorzystujcie do kultywowania pamięci o tych Widzewiakach, którzy odeszli już od nas.
widzewskamapa.pl
![]()
No cóż, nic dodać, nic ująć.Winkler pisze: ↑pt lis 17, 2023 3:17 pm cyt. "Przyznam też szczerze, że na tę chwilę nie czuję się na siłach, aby Akcję Znicz ciągnąc za rok, więc nie chcę żeby były wątpliwości co się stało z zebranymi środkami i akcja z nagrobkiem" (eot)
Każdy z nas się domyślał, że coś w Tobie "pękło" po heroicznej akcji sąsiadek z naszymi zniczami, bo nigdy tak długo nie czekaliśmy na podsumowanie, a i cisza była jednoznaczna.... Jednak każdy z nas ma też nadzieję, że nie poddasz się, że znów staniesz za sterami tej akcji, a my jak zwykle w jakiś sposób będziemy mogli w tym pomóc. Dodatkowo masz pewne zobowiązania na lata ():
1. Naklejki wydrukowane "do przodu".
2. Tomka (wiara1977), który nie przepuści Ci braku możliwości w załatwieniu co rok taniej zniczy![]()
3. Kilkadziesiąt osób w całej Polsce czekających zawsze przed 01.11. w blokach startowych na początek akcji![]()
4. Darczyńców, będących kibicami, którzy też pewnie sobie nie wyobrażają, że za 11 miesięcy nie będą mogli przelać na zrzutkę...
5. Minimum setki kibiców, którzy po prostu dopingują tą akcję i ją śledzą, bo są z niej po prostu dumni.
6. "Ekipę od sekatorów", tym już będzie trudniej to wytłumaczyć![]()
7. Na koniec zostawiłem Kaczora, bo coś mu obiecałeś od nowego roku, a ten facet jest cholernie uparty i....nieustępliwyNo nie wiem, jak chcesz to jemu wytłumaczyć, ja sposobu nie znam
On szybciej zorganizuje osoby za rok do pilnowania naszych zniczy przez 24h/dobę, niż tak szlachetną akcję odpuści!
Reasumując, zrobiłeś wspaniałą akcję, cała widzewska społeczność jest z Tobą i też wszyscy (nie tylko my!) byliśmy zszokowani debilizmem drugiej strony, jednak poddając się teraz, po tylu latach, po prostu utwierdzisz tą hołotę w tym, że mogą na nas wpłynąć, szczególnie przy tak wzorowo i przejrzyście prowadzonej szlachetnej akcji. Jeżeli potrzebujesz większej pomocy z naszej strony, to na pewno z tym nie będzie problemu, bo oczywistym jest, że jest coraz więcej obowiązków w miarę rozrastania się tego Twojego projektu, lecz na prawdę się nie poddawaj, bo jesteś "głową" tej akcji, a my z chęcią przy jej okazji staniemy obok Ciebie! Na wielu z nas możesz zawsze liczyć, jednocześnie pamiętaj też, że dzięki Tobie możemy w czymś wspaniałym uczestniczyć i za to na pewno wszyscy Tobie bardzo dziękujemy![]()
![]()
![]()
Pomyslowy Dobromir pisze: ↑pt lis 17, 2023 12:30 pm Rozliczenie Akcji #WidzewskiZnicz 2023
Dobrze się składa, bo pewnie jutro w trakcie meczu poznacie szczegóły zbiórki na nagrobek Trenera Jacka Machcińskiego i to właśnie na ten cel, chciałbym ową nadwyżkę przeznaczyć, bo nie chce takiej kasy trzymać cały rok bez wykorzystania, a co będzie za rok nie wiadomo. Lepiej przeznaczyć ją na szczytny, a jednocześnie związany bezpośrednio z cmentarną akcją cel upamiętniający Trenera, z którym zdobyliśmy pierwsze Mistrzostwo Polski. Przyznam też szczerze, że na tę chwilę nie czuję się na siłach, aby Akcję Znicz ciągnąc za rok, więc nie chcę żeby były wątpliwości co się stało z zebranymi środkami i akcja z nagrobkiem Machcińskiego spada mi z nieba.