Ta i ktos Ci tam miał pomagać z HarnasiemCuoreRosso pisze:zaraz, zarazparishilton9 pisze:no i jego wiedza grabarza bardziej sie przyda niż wiedza prawnicza toż to przed nami coraz bliżej ceremonie pogrzebowe 100latka
Ja byłem pierwszy. Dołek 2 metry głęboki już wykopałem, teraz czekam aż odłączą definitywnie trupa od respiratora. I zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami zalewam grób zbrojonym betonem.
Jeżeli w tym info z RMFFM jest napisana prawda( a to nie wybiórcza, mimo, że tez media) to miasto nie da im kasy i widzą pewne zależności, o których było tutaj pisane i które tak bardzo bolały głównie Widzewiaków z Łodzi, a mianowicie utrzymywanie ełkaesu z ich kieszeni. Wreszcie zostały podane konkretne powody, dla których nie można przekazać takiej kwoty prywatnej spółce bez żadnego problemu. Niech sami sobie kombinuja jak tą kasę zebrac. Przecież ełkaes to Łódź, nas nie ma więc wychodzi na to, że gdyby każdy łodzianin (czyt. ełkaesiak) dał 10zł to by uzbierali nie te 3,6 mln a ponad 7 mln i by mieli szanse podbić dzięki temu LM