Nic nie da, kasizek nie ma i nie będzie.blachol pisze:Szkoda gadać, ja w takim razie byłem godzinę wcześniej i wyszedłem z niczym. Napiszę maila, mam nadzieję że to coś da.Mat_AF pisze:
Aż sprawdziłem po płatności parkomatu, byłem ok 13:15
Książka "TMRF Widzew i RTS Widzew. Razem czy osobno?"
-
Re: Książka "TMRF Widzew i RTS Widzew. Razem czy osobno?"
-
- Klub 1910
W sumie to dziwię się, że ochroniarz nie wpadł na pomysł, by oddawać je 'za piwko'... może tędy droga - jak się 'przekona' ochroniarza to moze nagle znajdzie się jakiś zabłąkany egzemplarz?orangutan pisze:Nic nie da, kasizek nie ma i nie będzie.blachol pisze:
Szkoda gadać, ja w takim razie byłem godzinę wcześniej i wyszedłem z niczym. Napiszę maila, mam nadzieję że to coś da.
Tak sobie tylko gdybam, bo widzę, ze obecnie brak jakiś reguł... może to zależy od tego jak z oczu czlowiekowi patrzy, ochroniarz da egzemplarz, albo nie da? Może trzeba być w krawacie?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Re: Książka
Teraz to przesadzasz! Oskarżać człowieka który normalnie pracuje i insynuować, że za piwo się załatwi. Z tego co wiem to żaden ochroniarz nie ma w obowiązku zajmować się dystrybucja książek. Oni maja inne obowiązki, z których są rozliczani. Tomek w nagraniu ewidentnie powiedział, jak Marszałek odda prawa, to będzie dodruk i każdy będzie mógł kupić. Ciekawe czy wtedy tez będzie taki boom na książki. Nagle tyle osób czytaStatom pisze:W sumie to dziwię się, że ochroniarz nie wpadł na pomysł, by oddawać je 'za piwko'... może tędy droga - jak się 'przekona' ochroniarza to moze nagle znajdzie się jakiś zabłąkany egzemplarz?orangutan pisze: Nic nie da, kasizek nie ma i nie będzie.
Tak sobie tylko gdybam, bo widzę, ze obecnie brak jakiś reguł... może to zależy od tego jak z oczu czlowiekowi patrzy, ochroniarz da egzemplarz, albo nie da? Może trzeba być w krawacie?
-
- Klub 1910
Re: Książka
Przecież napisalem, że probuję gdybać i jakoś rozwiązać zagadkę 'po 12 książek nie ma, ok. 13:15 są'...orangutan pisze:Teraz to przesadzasz! Oskarżać człowieka który normalnie pracuje i insynuować, że za piwo się załatwi. Z tego co wiem to żaden ochroniarz nie ma w obowiązku zajmować się dystrybucja książek. Oni maja inne obowiązki, z których są rozliczani. Tomek w nagraniu ewidentnie powiedział, jak Marszałek odda prawa, to będzie dodruk i każdy będzie mógł kupić. Ciekawe czy wtedy tez będzie taki boom na książki. Nagle tyle osób czyta
Jasne, że jak coś jest za darmo to wszyscy chętni, choćby po to żeby mieć...
-
- Klub 1910
Ochronie paczki donoszą z magazynu. Kiedy książki z pudełka się skończą, a nie ma kto donieść, to ich brakuje.
Oczywiście, kiedyś musi nastąpić koniec eldorado.
-
- Klub 1910
No i wszystko jasne... to pytanie: ile jeszcze tych paczek z książkami mają w magazynie?włod. pisze:Ochronie paczki donoszą z magazynu. Kiedy książki z pudełka się skończą, a nie ma kto donieść, to ich brakuje.
-
Książka dotarła poczta więc jednak wysłali ale doszła po 2 tygodniach.
Sent from my Honor View 20
Sent from my Honor View 20
-
- Klub 1910
-
- Klub 1910
Jak już onegdaj pisałem, a potwierdzają to niektóre komentarze pod w/w artykułem w EI, większość tych nieokrzesanych jełopów spod dworca i tak nic nie przekona. Nawet mi ich nie żal
TYLKO Widzew, eRTeeS !!!
-
- Klub 1910
To sa te ksiazki w urzedzie jeszcze czy nie?
-
- Klub 1910
orangutan pisze:szczepix pisze:To sa te ksiazki w urzedzie jeszcze czy nie?
Nic nie da, kasizek nie ma i nie będzie.
Pewnie jeśli sam nie pojedziesz i nie sprawdzi, to się nie dowiesz. Chociaż można dryndnąć - ktoś wcześniej wkleił tutaj nr telefonu.
TYLKO Widzew, eRTeeS !!!
-
Takiego @ dostałem z urzędu 10 lutego.zgredzik pisze:orangutan pisze:szczepix pisze:To sa te ksiazki w urzedzie jeszcze czy nie?
Pewnie jeśli sam nie pojedziesz i nie sprawdzi, to się nie dowiesz. Chociaż można dryndnąć - ktoś wcześniej wkleił tutaj nr telefonu.
TYLKO Widzew, eRTeeS !!!
Ale wtedy jeszcze jakieś sztuki u ochrony. Trzeba pytać na miejscu.Dzień dobry,
Rozdaliśmy już cały nakład.
-
- Klub 1910
Dzieki, jutro sie wybiore.orangutan pisze:Takiego @ dostałem z urzędu 10 lutego.zgredzik pisze:
orangutan pisze:
TYLKO Widzew, eRTeeS !!!Ale wtedy jeszcze jakieś sztuki u ochrony. Trzeba pytać na miejscu.Dzień dobry,
Rozdaliśmy już cały nakład.
-
- Klub 1910
Mają podobnież dodrukować, 1000 szt.
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2021 2:42 pm przez włod., łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Klub 1910
Pewnie chodzilo Ci o dodrukowanie?włod. pisze:Mają podobnirż sformułować, 1000 szt.