Widzewska Giełda Kolekcjonerów
- Pomyslowy Dobromir
- Klub 1910
Widzewska Giełda Kolekcjonerów
Jakie opinie po pierwszej giełdzie kolekcjonerów?
Dla mnie, chociaż byłem tylko pół godzinki, było bardzo fajnie. Sporo wystawców, kolekcje naprawdę niezłe: znaczki, bilety, programy, gazety, książki, szale. Chyba tylko miłośnicy koszulek byli trochę zawiedzeni.
Frekwencja tez dopisała, około 20 stoisk i mnóstwo odwiedzających.
Najbardziej zaskakujący eksponat? Dokumenty z Urzędu Skarbowego o piłkarzach z lat 80/90, jednak sam sprzedający nie wiedział ile za to chce.
Brawa dla Kamila za organizację i coś czuje ze na kolejnej edycji będzie jeszcze bardziej tłoczno.
Dla mnie, chociaż byłem tylko pół godzinki, było bardzo fajnie. Sporo wystawców, kolekcje naprawdę niezłe: znaczki, bilety, programy, gazety, książki, szale. Chyba tylko miłośnicy koszulek byli trochę zawiedzeni.
Frekwencja tez dopisała, około 20 stoisk i mnóstwo odwiedzających.
Najbardziej zaskakujący eksponat? Dokumenty z Urzędu Skarbowego o piłkarzach z lat 80/90, jednak sam sprzedający nie wiedział ile za to chce.
Brawa dla Kamila za organizację i coś czuje ze na kolejnej edycji będzie jeszcze bardziej tłoczno.
- Torch
- Klub 1910
- Kontakt:
Re: Widzewska Giełda Kolekcjonerów
Pomysł z tą giełdą to strzał w 10
Nie byłem bo mi się nie chciało
Nie byłem bo mi się nie chciało
- dn
- Klub 1910
Dla ludzi z dala od Łodzi przewidziana jakaś fotorelacja? Koszulek meczowych faktycznie nie było?
-
- Klub 1910
Opłacało się jechać 2h w śnieżycę. Impreza bardzo udana. Wymieniłem swój bilet z Czernomorca i gazetę z maja 82 (Widzew Mistrzem) na programy Widzew-Aarhus i turnieju w Danii z sezonu 80/81. Do tego zakupione 4 nowe bo około 40-letnie proporce.
-
- Klub 1910
-
Zastanawiałem się czy nie zgłosić swojej kolekcji do pokazania i chyba dobrze zrobiłem, że nie zgłosiłem - mam egzemplarze, ale nie do sprzedaży, za dużo sentymentu. Za to żałuje, że nie mogłem przyjechać, może coś bym dokupił. Nie mogę doczekać się kolejnej edycji.
- dn
- Klub 1910
ja natomiast zafiksowany w temacie meczowych koszulek... Wiem, że to nie temat kup/sprzedaj, ale Panowie - cholernie mi brakuje do kolekcji tej Gedo z Reaktywacjiorangutan pisze: ↑pn sty 30, 2023 3:08 pm Zastanawiałem się czy nie zgłosić swojej kolekcji do pokazania i chyba dobrze zrobiłem, że nie zgłosiłem - mam egzemplarze, ale nie do sprzedaży, za dużo sentymentu. Za to żałuje, że nie mogłem przyjechać, może coś bym dokupił. Nie mogę doczekać się kolejnej edycji.
Również mam nadzieję, ze w kolejnej giełdzie wezmę udział
- Pomyslowy Dobromir
- Klub 1910
A może po giełdzie ktoś wie gdzie znaleźć odznaki z Chełma?
Bo pytają ludzie o to...
Bo pytają ludzie o to...
-
Gdyby ktoś szukał di swojej kolekcji takiego rarytasu a jednocześnie wspomoże dzieciaka
https://www.facebook.com/share/p/FgruuE6iXMTwZYBa/
https://www.facebook.com/share/p/FgruuE6iXMTwZYBa/