Nic nie widaćN95 pisze:Przyda się?
Muzeum Widzewa
-
Re: Muzeum Widzewa
- Torch
- Klub 1910
- Kontakt:
N95 pisze:Przyda się?
https://zapodaj.net/fba9c9f4af271.jpg.html
-
- Klub 1910
Mam pytanie odnośnie prasy. Domyślam się, że będzie ona w muzeum do przejrzenia w wersji multimedialnej, tak? Posiadam PS i PN z najważniejszych sukcesów Widzewa. Przeglądy z pierwszej połowy lat 80 i drugiej lat 90. Do tego Piłki Nożne z lat 94-97. Do tego Hat-Tricki, jakieś DŁ. Pewnie Bliźniacy mają to wszystko, a jeśli czegoś brak to chętnie udostepnie. Pytanie czy Klub chciałby to pożyczyć i przygotować do multimedialnego przeglądu prasy czy pozyskać na stałe i fizycznie umieścić w muzeum?
-
W ogóle przed naszym stadionem mogłaby być aleja gwiazd - taka jak na piotrkowskiej, z tym że z naszymi piłkarzami
-
- Klub 1910
Ja jednak wolę flagę,której dawno nie widziałem Na bruk to często trafiają ludzie z przypadkuSeko1 pisze:W ogóle przed naszym stadionem mogłaby być aleja gwiazd - taka jak na piotrkowskiej, z tym że z naszymi piłkarzami
-
- Klub 1910
Na fladze trzeba zrobić miejsce dla Marcina Robaka i Adriana Budki.Winkler pisze:Ja jednak wolę flagę,której dawno nie widziałem Na bruk to często trafiają ludzie z przypadkuSeko1 pisze:W ogóle przed naszym stadionem mogłaby być aleja gwiazd - taka jak na piotrkowskiej, z tym że z naszymi piłkarzami
-
- Klub 1910
To akurat zależy od decyzji twórców tej flagi,widocznie takie decyzje jeszcze nie zapadły.luckyluciano pisze:Na fladze trzeba zrobić miejsce dla Marcina Robaka i Adriana Budki.Winkler pisze: Ja jednak wolę flagę,której dawno nie widziałem Na bruk to często trafiają ludzie z przypadku
-
Chodakowski Zdzisiek pewnie by ze śmiechu zszedł.luckyluciano pisze:Na fladze trzeba zrobić miejsce dla Marcina Robaka i Adriana Budki.Winkler pisze: Ja jednak wolę flagę,której dawno nie widziałem Na bruk to często trafiają ludzie z przypadku
-
A nie Wiesiek .rod pisze:Chodakowski Zdzisiek pewnie by ze śmiechu zszedł.luckyluciano pisze:
Na fladze trzeba zrobić miejsce dla Marcina Robaka i Adriana Budki.
-
późno byłodysk pisze:A nie Wiesiek .rod pisze:
Chodakowski Zdzisiek pewnie by ze śmiechu zszedł.
-
- Klub 1910
Też prawda.rod pisze:Chodakowski Zdzisiek pewnie by ze śmiechu zszedł.luckyluciano pisze:
Na fladze trzeba zrobić miejsce dla Marcina Robaka i Adriana Budki.
- Torch
- Klub 1910
- Kontakt:
Ale to kibice decydują dzięki komu tu są.luckyluciano pisze:Też prawda.rod pisze:
Chodakowski Zdzisiek pewnie by ze śmiechu zszedł.
A temat dotyczy muzeum i pamiątek, a nie flagi.
-
- Klub 1910
Mam w swoich zbiorach moja legitymacje członkowską z 1989 roku -sekcja piłki nożnej. To raptem 30 lat do tyłu i nie wiem czy jest to atrakcyjna rzecz dla klubowego muzeum.
Dla mnie to mój "Święty Graal".
-
Nie tylko dla Ciebie. Przynoś!Marcin1976 pisze:Mam w swoich zbiorach moja legitymacje członkowską z 1989 roku -sekcja piłki nożnej. To raptem 30 lat do tyłu i nie wiem czy jest to atrakcyjna rzecz dla klubowego muzeum.
-
Przypominam o pewnym zakładzie z 4 lipca:
typonegatywny pisze:Wchodze, zakład o 50zl na WOWP. Obym to ja musiał wpłacićorangutan pisze: Muzeum w wersji tradycyjnej.
Takim jak (nie wiem) przyrodnicze czy kinematografii , z rejestracją , czymkolwiek co poświadczy, że to prawdziwe muzeum.